TOPhygiene Oy – ratkaisut puhtaaseen elintarvike­tuotantoon

TopHygiene Oy tarjoaa tuotannon aikaisia desinfiointiratkaisuja koko Suomen alueella. Toimitamme tuotteita asennuksineen pääasiassa elintarviketeollisuudelle. Meillä on 20 vuoden kokemus desinfiointiratkaisujen löytämisestä UVC-valon, otsonin ja ionisaation avulla. Ratkaisumme tarjoavat yrityksellesi parantuneen mikrobiologisen tason sekä taloudellisia ja ympäristöetuja.

Lisääntyvät hygienia- ja laatuvaatimukset

Hygieniaratkaisujen optimointi on keskeinen painopiste elintarviketeollisuuden jatkuvasti kasvavien vaatimusten täyttämiseksi. Poliitikot, kauppiaat ja kuluttajat vaativat entistä tarkempaa keskittymistä ympäristöasioihin ja tuotannon kestävyyteen. Siksi käytämme täysin kemikaalittomia desinfiointiaineita.

Hyödynnämme muun muassa UVC-valoa, ionisaatiota ja antibakteerisia mattoja. TopHygiene ei ole perinteisten puhdistus-, pesu- ja desinfiointipalveluiden kilpailija tai korvaaja, vaan lisätuote. Hyödynnä palveluitamme mikrobiologisten tulosten parantamiseksi ja tasalaatuisen mikrobiologisen laadun aikaansaamiseksi.

TOPhygienen ratkaisuilla saavutat:

  • happi- ja nitraattisuolat
  • jatkuva kunnossapito
  • riittämätön kapasiteetti.

Viimeisen 20 vuoden aikana tekemämme työ UVC-valon, otsonin ja ionisaation kanssa on opettanut meille, mitkä ratkaisut toimivat elintarviketeollisuuden desinfiointitarpeissa ja mitkä eivät. Olemme valinneet ja kokeilleet parhaita toimittajia alalla.

Tarjoamme kemikaalittoman puhdistuksen 24/7 kun tuotantosi on käynnissä, jotta voimme neuvoa sinua parhaista hygieniaratkaisuista.

Hyvä investointi tulevaisuuteen

TopHygiene Oy tarjoaa ratkaisuja hygienian hallintaan, kun tuotanto on käynnissä. Tämä on kenttä, johon monet jälleenmyyjät, tavarantoimittajat ja yhteiskunta yleensä keskittyvät. 

Siksi sijoittaminen yrityksesi hygieniaratkaisuihin on erinomainen satsaus ja tulevaisuuden vakuutus. Se pidentää tuotteiden säilyvyysaikaa ja vähentää tuotteiden palautuksia. Nämä tulokset vastaavat yleistä suuntausta vähentää ruokajätettä ja lisätä kestävää tuotantoa – ilman kemikaaleja.

TopHygienen ratkaisujen avulla saat:

  • paremman tuotantotehokkuuden (vähemmän pysähdyksiä)
  • vähemmän palautuksia tuotteista, joissa on mikrobiologisia ongelmia
  • pidemmän tuotesäilyvyyden
  • vihreän profiilin vähentämällä veden kulutusta ja poistamalla kemikaalit.

Ota yhteyttä »

Toimintatapamme

Me vierailemme yrityksesi tiloissa, tutkimme yritystäsi ja kerromme erilaisista yritystäsi koskevista mikrobiologisista haasteista. Näin pystymme keksimään nopeasti sopivan ratkaisun yrityksesi tarpeisiin.

Useimmissa tapauksissa ratkaisu ei vaadi täydellistä uudelleenrakennusta tuotantotiloissasi, vaan pelkästään lisäystä järjestelmääsi. Se koostuu yleensä UVC-valosta, otsonista, ionisaatiosta ja/tai antibakteerisista matoista. Koska valitut alihankkijamme ovat omien alojensa asiantuntijoita, voimme koota sinulle parhaimmat tuotteet.

Löydämme yrityksellesi oikean ratkaisun, mutta jos ratkaisu ei kuitenkaan vastaa odotuksiasi, filosofiamme on “No cure – no pay”. Tutustu ratkaisuihimme ja ota yhteyttä!

Ota yhteyttä »