TopHygiene Oy – ratkaisut puhtaaseen elintarvike­tuotantoon

TopHygiene Oy tarjoaa tuotannonaikaisia desinfiointiratkaisuja koko Suomen alueella. Toimitamme tuotteita asennuksineen pääasiassa elintarviketeollisuudelle, mistä meillä on vankka kokemus. Ratkaisumme tuottavat paremmat mikrobiologiset tulokset ja tasalaatuisemman laadun. Asiakkaamme hyötyvät taloudellisesti ympäristöä säästäen.

Lisääntyvät hygienia- ja laatuvaatimukset

Hygieniaratkaisujen optimointi on keskeinen painopiste elintarviketeollisuuden jatkuvasti kasvavien vaatimusten täyttämiseksi. Poliitikot, kauppiaat ja kuluttajat vaativat entistä tarkempaa keskittymistä ympäristöasioihin ja tuotannon kestävyyteen. Siksi käytämme täysin kemikaalittomia desinfiointiratkaisuja.

TopHygiene ei ole perinteisten puhdistus-, pesu- ja desinfiointipalveluiden kilpailija. Käytämme täysin kemikaalivapaata teknologiaa, mikä mahdollistaa puhdistuksen 24/7 vuoden jokaisena päivänä, kun tuotantosi on käynnissä. Hyödynnämme muuan muassa UVC-valoa, ionisaatiota ja antibakteerisia mattoja.

Tuotannonaikaisen kuivadesinfioinnin hyödyt

Tuotannonaikaisella kuivadesinfioinnilla saamme aikaan tuloksia, joihin ei perinteisillä kemikaalipesuilla ylletä. Tämä antaa erittäin hyvän mikrobiologiden suojan vuoden jokaisena vuorokautena.

Kemikaalipesu toteutetaan tyypillisesti tuotannon ollessa pysäytettynä, esimerkiksi päivän päätteeksi. Kontaminaatiopainetta on kuitenkin hyvin vaikea hallita tuotannonaikaisesti, kun ihmiset, tuotteet ja materiaalivirrat kuljettavat tilaan mikrobeja. Tämän lisäksi ilmaan ei usein kiinnitetä tarpeeksi huomiota, vaikka se luo suurimman kontaminaatiopaineen.

Tavoitteenamme on parantaa tehtaan olosuhteita minimoimalla mikrobien määrää ja kasvunopeutta muun muassa ionisaattorin, UVC-valon ja antibakteerisen maton avulla. Teknologiat tarjoavat hallitun ratkaisun hygienian varmentamiseen. 

Hyvä investointi tulevaisuuteen

TopHygiene Oy tarjoaa ratkaisuja hygienian hallintaan, kun tuotanto on käynnissä. Tämä on kenttä, johon monet jälleenmyyjät, tavarantoimittajat ja yhteiskunta yleensä keskittyvät. 

Siksi sijoittaminen yrityksesi hygieniaratkaisuihin on erinomainen satsaus ja tulevaisuuden vakuutus. Se pidentää tuotteiden säilyvyysaikaa ja vähentää tuotteiden palautuksia. Nämä tulokset vastaavat yleistä suuntausta vähentää ruokajätettä ja lisätä kestävää tuotantoa – ilman kemikaaleja.

TopHygienen ratkaisujen avulla saat:

  • paremman tuotantotehokkuuden (vähemmän pysähdyksiä)
  • vähemmän palautuksia tuotteista, joissa on mikrobiologisia ongelmia
  • pidemmän tuotesäilyvyyden
  • vihreän profiilin vähentämällä kemikaaleja ja veden kulutusta.

Ota yhteyttä »

Toimintatapamme

Me vierailemme yrityksesi tiloissa, tutkimme yritystäsi ja kerromme erilaisista yritystäsi koskevista mikrobiologisista haasteista. Näin pystymme keksimään nopeasti sopivan ratkaisun yrityksesi tarpeisiin.

Useimmissa tapauksissa ratkaisu ei vaadi täydellistä uudelleenrakennusta tuotantotiloissasi, vaan pelkästään lisäystä järjestelmääsi. Se koostuu yleensä UVC-valosta, otsonista, ionisaatiosta ja/tai antibakteerisista matoista. Koska valitut alihankkijamme ovat omien alojensa asiantuntijoita, voimme koota sinulle parhaimmat tuotteet.

Löydämme yrityksellesi oikean ratkaisun, mutta jos ratkaisu ei kuitenkaan vastaa odotuksiasi, filosofiamme on “No cure – no pay”. Tutustu ratkaisuihimme ja ota yhteyttä!

Ota yhteyttä »