Ratkaisut hygienian hallin­taan elin­tarvike­yrityksille

Mikrobiologiset elin­tarvike­teollisuuden desinfektio- ja hygienia­ratkaisut ovat TopHygiene Oy:n erikoisalaa. Saamme usein kyselyjä haasteista, jotka koskevat esimerkiksi listeriaa, salmonellaa ja kolibakteereja tuotanto­ympäristöissä ympäri Suomen. Siksi olemme rakentaneet kokemusta aihepiirien tiimoilta: löydämme tehokkaita ratkaisuja ympäristöihin, joissa ne ilmenevät.

Listeria- ja salmonellabakteereja on mahdollista vähentää erilaisissa tuotantotiloissa tehokkailla desinfektio- ja hygieniaratkaisuilla. Alan ammattilaisina me osaamme tarjota yrityksellesi tehokkaat tulokset bakteerien torjuntaan. Kolibakteerien kohdalla keskitymme bakteerien määrän vähentämiseen, sillä niiden täydellinen poistaminen ei ole realistinen tavoite.

Korkea itiötaso voi olla merkki huonosta hygieniasta, mutta TopHygienen puhdistamisratkaisujen avulla voit optimoida hygienian kaikissa huoneissa ja erilaisilla tekniikoilla ilman tuotannon pysäyttämistä. Me käytämme tehokkaita, luonnonmukaisia tekniikoita, joiden avulla korkeat bakteerimäärät ja mikrobitasot saadaan laskuun.

Hiivoja ja homeita esiintyy kaikkialla luonnossa, mutta elintarviketeollisuuden tiloissa ne voivat aiheuttaa tuotteiden laadun laskua. TopHygienessä on kokenut korkeiden hiiva- ja hometasoja torjuja ja alentaja. Tarjoamme hyvää ja puhdasta ilmaa muun muassa pakkaus- ja jäähdytystiloihin käyttämällä esimerkiksi ionisaatiota.

TopHygiene palvelee elintarviketeollisuutta ammattitaidolla

TopHygiene ei voi taata elintarvikealan yritysten tuotantotiloihin tiettyä mikrobiologista tasoa, mutta voimme aina parantaa mikrobiologista tasoa yhteistyössä asiakkaamme kanssa. Kun alennamme esimerkiksi korkeaa hiiva- ja hometasoa, työntekijät kokevat myös merkittävän parannuksen sisäilmassa ja parantuneessa työympäristössä ylipäätään. Samalla myös tuotteiden laatu ja yrityksen tuottavuus paranee.

Kysy rohkeasti apuamme erilaisiin mikrobiologiin haasteisiin! Autamme sinua ja yritystäsi torjumaan erilaiset bakteerit, korkeat mikrobitasot sekä homeet ammattitaidolla koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä »