Monipuoliset hygienia­ratkaisut elin­tarvike­alan yritysten tiloihin

TopHygiene Oy pitää kokonais­valtaisesti huolen elin­tarvikealan tuotanto­tilojen hygieniasta. Saat meiltä kattavat hygienia­ratkaisut erilaisiin tiloihin ja monen­laisille pinnoille. Autamme desin­fioinnissa ja bakteeri­torjunnassa aina lattioista ja pakkauk­sista putkiin asti. Erinomaisen hygienian yllä­pitäminen vaatii perus­siivousten ja -desinfiointien ohella korkean tason tekno­logiaa, jota yrityksemme tarjoaa. Olemme valinneet tarkkaan yhteistyö­kumppanimme, joiden palveluja tarjoamme koko Suomen alueella.

Desinfiointia ja bakteeritorjuntaa kaikenlaisille pinnoille

Bakteerit, mikrobit, homeet ja hiivat elävät niin ilmassa, lattialla, erilaisilla pinnoilla kuin putkistoissakin. Siksi elintarvikealan yritysten hygieniatason ylläpito vaatii kokonaisvaltaisia ratkaisuja.

TopHygienen edustamat teknologiat ja palvelut – jotka on tarkoitettu yhdistettäväksi perinteisiin siivouspalveluihin – takaavat puhtaat pinnat, tilat ja työympäristöt. Tutustu, miten työskentelemme yritysten tiloissa ja minkälaisia hygieniaratkaisuja tarjoamme.

Jos yrityksesi hygienia ja puhtaus mietityttää, ota meihin yhteyttä! Torju ongelmat ajoissa.

TopHygiene tarjoaa yrityksellesi ympäristöystävällisen tekniikan ilman desinfioimiseksi ja hygieniastandardien parantamiseksi.

Lattiat ovat usein tuotantotilojen pahimpia bakteeripesiä, joten tarjoamme tehokkaat desinfiointiratkaisut myös lattioille.

Tiedätkö, miten puhtaita ovat pinnat ja pakkaukset, joihin tuotteesi ovat kosketuksissa? TopHygienen puhdistamis­ratkaisujen avulla desinfioit kätevästi muun muassa kuljetinhihnat, täyttö- ja tyhjennys­järjestelmät, leikkurit sekä säiliöt. Lisäksi tarjoamme palvelut tuotteiden ja pakkausten desinfiointiin.

TopHygiene puhdistaa pitkällä kokemuksella veden ja muut nestemäiset tuotteet esimerkiksi UVC:llä ja otsonilla. Tutustu myös vaihtoehtoihin, joita tarjoamme putkien puhdistamiseen. Perinteisille puhdistusmetodeille on olemassa tehokkaita vaihtoehtoja.