Vähennämme listerian riskiä tuotantotiloissa

TopHygiene Oy on elintarvikealan yritysten tukena taistelussa bakteereja vastaan. Toiminta-aluettamme on koko Suomi. Autamme pitämään tuotantotilasi suojassa esimerkiksi listerialta ja salmonellalta tehokkain desinfektiomenetelmin. 

Korkea hygienia on kaiken toiminnan ydin elintarvikkeiden tuotantotiloissa. Bakteerien pääseminen elintarvikkeisiin on useimmille elintarvikealan yrityksille kriisi, johon ei ole varaa. Me autamme bakteerien torjunnassa!

Laaja kokemus listerian vähentämisestä

Pystymme tarjoamaan tehokkaita menetelmiä listerian torjuntaan ja tuemme sinua listeriahaasteiden kanssa.

Listeria, toisin kuin muut bakteerit, kukoistaa alhaisella happitasolla. Ihanteellisia paikkoja sen lisääntymiseen ja kasvuun ovat esimerkiksi kylmäleikkauspakkaukset.

Listerian voi kuitenkin estää nykyaikaisilla desinfektiomenetelmillä. Voimme asentaa esimerkiksi UVC-valon pakkausalueelle ja poistaa näin bakteerit pinnoista ja laitteista. Asennuksessa kannattaa luottaa ammattilaiseen, sillä UVC-valo toimii ainoastaan silloin, kun se on sijoitettu ja asennettu oikein.

Onko listeriabakteeri sinulle huolenaihe? Ota yhteyttä bakteerintorjunnan ja desinfektointien ammattilaiseen. Annamme mielellämme lisätietoa aiheesta.

Kolibakteereja voi rajoittaa, mutta ei estää

Kolibakteereja esiintyy kaikkialla luonnossa, ja niitä esiintyy luonnollisesti myös märehtijöiden suolistossa. Bakteerit ovat myös osa elintarviketuotantoa, eikä tämän bakteerin täydellinen poistaminen ole realistinen skenaario. Kaltaisemme asiantuntijan avulla bakteereja voi kuitenkin rajoittaa.

TopHygiene auttaa sinua estämään kolibakteerien syntyä erityisellä ilma-aineosalla, L.O.G. four -menetelmällä. Tehokkaan, ammattimaisen desinfektoinnin avulla bakteereja voidaan vähentää hyvinkin suurelta osin, jolloin lopputuotteille saavutetaan huomattavasti pidempi säilyvyys. Pyydä meidät apuun, kun tarvitset apua kolibakteerien rajoittamiseen!

Bakteeritorjuntaa luonnonmukaisin menetelmin

Bakteerien torjunta ei vaadi välttämättä myrkkyjä. TopHygiene takaa asiakkailleen korkean hygieniatason nykyaikaisen teknologian avulla, luonnonmukaisin menetelmin. Voit täydentää perinteisiä siivous- ja desinfektiopalveluita teknologiamme avulla.

Listerian ja salmonellan synnyn tuotantotiloissa voi estää. Me palvelemme pitkällä kokemuksella koko Suomen alueella. Ota meihin yhteyttä, kerro tilanteestasi ja pyydä meidät tarvittaessa tutustumiskäynnille tiloihisi!

Ota yhteyttä »