Bakteerit ja korkeat mikrobitasot kuriin – palvelemme koko Suomessa

Bakteerit ja korkeat mikrobitasot ovat ongelma monille elintarvikealan yrityksille. TopHygiene Oy auttaa elintarvikealan yrityksiä kaikkialla Suomessa pitämään hygieniatasonsa niin korkealla, ettei bakteereille ja mikrobeille ole elintilaa tuotantotiloissa. Desinfektoimme tilat nykyaikaisin, luonnonmukaisin menetelmin, ilman myrkkyjä. 

Satsaa yrityksesi kasvuun ja tulevaisuuteen ja laita mikrobitasot ja bakteerit kuriin avullamme!

Kysy lisää!

Nitistä itiöt hyvällä hygienialla

Elintarvikealan yrityksillä ei ole varaa huonoon hygieniaan, sillä se voi vaikuttaa tuotteiden laatuun. Laatu vaikuttaa asiakaskokemukseen ja on näin suorassa yhteydessä yrityksen tuottoon ja tulokseen.

Korkea itiötaso voi olla merkki huonosta hygieniasta, mutta TopHygienen puhdistamisratkaisujen avulla voit optimoida hygienian kaikissa huoneissa ja erilaisilla tekniikoilla – ilman, että sinun on keskeytettävä tuotantoa. Toimimme elintarvikkeiden tuotantotiloissa tuotantoaikana aiheuttamatta häiriötä normaalille toiminnalle.

Integroi UVC, ionisaatio tai otsoni tuotantotiloihisi tai yhdistä useita tekniikoita. Niiden avulla voimme ehdottomasti vähentää yrityksesi bakteeritasoja.

Bakteereista puhtaat tilat ekologisin menetelmin

TopHygiene auttaa yrityksiä saavuttamaan tuotantotiloihinsa selvästi aiempaa paremman hygieniatason. Edustamme vain huippuluokan teknologiaa ja tuotteita ja olemme valinneet tarkoin jokaisen merkin, jonka kanssa teemme yhteistyötä.

Esimerkiksi UVC ja ionisaatio ovat ekologisia tapoja pitää yllä yrityksesi hygieniatasoa. Torju ongelmat ennen kuin niitä pääsee syntymään ja yhdistä palvelumme perinteisiin siivous- ja desinfiointipalveluihin. Avustamme elintarvikealan yrityksiä kaikkialla Suomessa torjumaan bakteereita!

Virukset

Virukset voivat muodostaa uhkaa henkilöstölle ja koko yrityksen toiminnalle. TopHygienen menetelmät tuhoavat tehokkaasti myös viruksia. Esimerkiksi IV-koneeseen asennettavalla ionisoinnilla voimme tuhota tehokkaasti viruksia koko osastolla ja näin turvata henkilöstöä.

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, käytämme kumppaniemme kanssa sivustolla evästeitä. Jos et hyväksy evästeitä, muuta selaimesi asetuksia. Lisätietoja. Hyväksyn evästeiden käytön jatkamalla sivuston käyttöä.