Puhdas vesi, putket ja CIP – huippuluokan desinfiointiteknologiaa koko Suomeen

Elintarviketeollisuudessa puhdas vesi on kaiken lähtökohta. TopHygiene Oy varmistaa asiakkailleen koko Suomen alueella sen, että vesi, putket ja CIP ovat puhtaat ja kunnossa elintarviketuotantoa varten. 

Tarjoamme kattavat desinfiointi- ja hygieniapalvelut koko elintarviketeollisuuden käyttöön. Tavoitteenamme on taata yrityksille puhtaat turvalliset tilat, pinnat ja tuotteet – ja niiden myötä tyytyväiset asiakkaat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Nykyaikaiset vedenpuhdistusmetodit

Veden puhdistaminen voi tuottaa elintarvikealan yrityksille huomattavia säästöjä vedenkulutuksessa. Tehokas puhdistaminen on hyödyllistä sekä taloudelle että ympäristölle.

TopHygienen menetelmät mahdollistavat veden ja muiden nestemäisten tuotteiden puhdistamisen UVC:n tai otsonin avulla.

Juomavesi, prosessivesi ja jätevedet voidaan puhdistaa ja kierrättää, ja kierrätyksellä voidaan saavuttaa huomattavia säästöjä.


Meijerialalla olemme käyttäneet onnistuneesti UVC-teknologiaa muun muassa suolavesisäiliöiden puhdistamisessa. Otsoni tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia poistaa ei-toivottuja sivumakuja juomista, jos juomiin on kehittynyt niitä tuotantoprosessin aikana.

Nopeita ja ekologisia ratkaisuja putkiston desinfiointiin

Panimoissa, meijereissä ja muissa yrityksissä, joissa putket ja CIP muodostavat merkittävän osan tuotantolaitoksista, desinfiointiin on käytetty perinteisesti kemikaaleja ja kuumaa vettä. Nykyään perinteiselle puhdistamiselle on olemassa tehokkaita ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja. Esimerkiksi otsoni on taloudellinen ja ympäristöystävällinen metodi putkien steriloimiseen.

Otsoni torjuu ja tuhoaa kemikaalit, bakteerit, homeet ja virukset noin 10–1000 tehokkaammin kuin perinteiset kemikaalit. Otsonin desinfiointi voidaan suorittaa muutamassa minuutissa ja se säästääkin seisokkeja kaiken tyyppisissä tuotantolaitoksissa – kaikki tämä ilman kemikaaleja tai suurta vedenkulutusta!

Ota yhteyttä – palvelemme mielellämme!

Ennen kuin voimme ehdottaa toimivia elintarvikehygieniaratkaisua veden- ja putkiston desinfiointiin, meidän on opittava lisää yrityksesi erityisestä mikrobiologisesta tilanteesta, mahdollisista ongelmista sekä tavoitteistasi. Etsitään yhdessä sopiva ratkaisu tuotantojärjestelmäsi tehokkaaseen, ekologiseen desinfiointiin! Se voi olla esimerkiksi UVC, ionisaatio, otsoni, ultraäänisumutus ja/tai näiden tekniikoiden yhdistelmä.


Hoidamme ammattitaidolla veden, putkien ja CIP:n steriloinnit muun muassa elintarvikealan yrityksille kaikkialla Suomessa. Kysy rohkeasti lisää!

Jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja mainokset kiinnostavia, käytämme kumppaniemme kanssa sivustolla evästeitä. Jos et hyväksy evästeitä, muuta selaimesi asetuksia. Lisätietoja. Hyväksyn evästeiden käytön jatkamalla sivuston käyttöä.