Desinfioidut pinnat ja pakkaukset – sterilointi-innovaatiot

TopHygiene Oy tarjoaa kaikkialle Suomeen desinfiointi-innovaatioita elintarviketeollisuuden sekä muiden yritysten käyttöön. Tarjoamme tehokkaan ja ekologisen teknologian erilaisten pintojen ja elintarvikkeiden pakkausten desinfiointiin sekä hygienian ylläpitoon. 

On tärkeää, että asiakkaan pöytään päätyy puhdas, turvallinen ja laadukas tuote – me autamme tämän takaamisessa!

Puhtaat pinnat tuotteiden käsittelyyn

Tuotteen kanssa kosketuksiin joutuvat pinnat ovat kriittisempiä kuin pinnat, jotka eivät koske suoraan tuotteeseen. Tuotteen laadun kannalta kriittisiä pintoja ovat esimerkiksi kuljetinhihnat, täyttö- ja tyhjennysjärjestelmät, leikkurit ja säiliöt.

Asentamalla TopHygienen puhdistamisratkaisun käsittelypintojen itiötaso on mahdollista pitää alhaisena koko tuotantoprosessin ajan. Pintojen puhdistaminen on mahdollista toteuttaa 24/7 päällä olevalla desinfioinnilla.

Ota yhteyttä »

Kätevät pakkausten desinfioinnit

Edustamiamme hygieniaratkaisuja, kuten UVC- ja L.O.G. four -teknologiaa, voidaan käyttää desinfioimaan sekä itse tuote että pakkaukset, tuotantovälineet ja kuljetusjärjestelmät. Nämä luonnonmukaiset ratkaisut sopivat desinfiointiin myös silloin, kun kemikaalien käyttö ei ole mahdollista.

TopHygiene tarjoaa kuivia, kemikaalittomia desinfiointiratkaisuja, joita voidaan käyttää missä tahansa vaiheessa tuotantoprosessia – jopa tuotantoprosessin viimeisessä osassa. Juuri tässä prosessin osassa hygieniaratkaisumme voivat parantaa tuoteturvallisuutta merkittävästi mikrobiologian osalta. Voimme varmistaa tuotteen pitkän käyttöiän, jolloin markkinoille pääsee vähemmän heikkoja tuotteita. Yrityksellesi tämä merkitsee vähemmän tuotepalautuksia ja reklamaatioita.

Ota yhteyttä ja kerro tarpeistasi!

Ennen kuin voimme ehdottaa kattavia elintarvikehygieniaratkaisua, meidän on tutustuttava tarkemmin mikrobiologisiin haasteisiisi ja tavoitteisiisi. Näin voimme löytää yrityksellesi sopivan ratkaisun, olipa se sitten UVC, ionisaatio, hygieniamatto tai näiden kuivapuhdistustekniikoiden yhdistelmä.

Pyydä meidät tutustumiskäynnille tai kerro tilanteestasi puhelimitse tai sähköpostilla. Voit ottaa meihin yhteyttä myös yhteydenottolomakkeen kautta. Saat avullamme huippuluokan desinfiointi-innovaatiot yrityksesi käyttöön koko Suomessa – kysy lisää!

Ota yhteyttä »