Puhdas ilma ja lattiat – antibakteeriset ratkaisut

Lattioiden ja sisäilman puhtaus vaikuttaa suoraan tuotteiden laatuun elintarvikealan yritysten tuotantopuolella. Monipuoliset antibakteeriset ratkaisut koko Suomeen tarjoaa TopHygiene Oy. Pidämme huolen, että tuotantotilojesi sisäilma on puhdasta ja ettei lattiapinnoilta kantaudu bakteereita vääriin paikkoihin. 

Ota yhteyttä desinfiointien ja puhtaan sisäilman pitkän linjan ammattilaiseen!

Sisäilma vaikuttaa tuotteisiin ja työntekijöihin

Puhdas ilma on paras lähtökohta hometta, hiivaa ja bakteereita vähentävälle tuotannolle. Kaikki aktiivisille tuotantoalueille tuleva ilma, joka tulee ulkopuolelta tai on kierrätetty muilta alueilta, on syytä puhdistaa.

TopHygienellä on parhaat ympäristöystävällisen tekniikan alihankkijat ilman desinfioimiseksi, hygieniastandardien parantamiseksi ja pitkän aikavälin kestävyyden varmistamiseksi. Kaikki palvelumme ovat ympäristöystävällisiä ja sterilointimetodit täysin kemikaalittomia.

Puhdistuslaitteet voidaan asentaa olemassa olevaan ilmanvaihtoon tai erilliseksi yksiköksi. Eri tekniikoilla – UVC, ionisaatio, L.O.G. four ja otsoni – on kullakin omat etunsa. Niitä voi myös yhdistellä erilaisten tarpeiden mukaan. Kierrätyslaitokset toimivat myös hiukkasten poistoaineina.

Ota yhteyttä »

Jalkineiden sekä pyörien hygienian varmentaminen kemikaalivapaalla kuivamenetelmällä

Tutkimuksen mukaan 80 % kaikesta elintarvikealan tuotantoalueiden saastumisesta tulee pyöristä ja jalanjäljistä.  Kuin huomaamatta bakteerit kantautuvat lattioilta esimerkiksi pöytäpinnoille ja muille tuotantoalueen kriittisille paikoille. 

Käyttämällä antibakteerista lattiapäällystettä esimerkiksi matoissa yli 99 % tästä saastumisesta voidaan estää. Antibakteerista hygieniamattoa voidaan käyttää puhtaan ja epäpuhtaan alueen välisillä alueilla, muun muassa tuotannon ja raskaan liikenteen varaston välillä. Se voidaan sijoittaa minne tahansa, missä haluat rajoittaa bakteerien leviämistä lattiapinnoista.

TopHygiene tarjoaa monipuoliset antibakteeriset ratkaisut tuotantotiloihin. Niiden avulla varmistat tuotteidesi laadun ja turvallisuuden. Kysy lisää, palvelemme koko Suomen alueella!

Ota yhteyttä »