Hiivojen ja homeiden esto elintarvike­yrityksille

Onko hiiva tai home riesa tuotantotiloissasi? Pyydä TopHygiene Oy apuun, palvelemme kaikkialla Suomessa.

Hiivat ja homeet ovat aina läsnä elintarvikealan yritysten tiloissa muodossa tai toisessa, mutta liiallisissa määrissä ne aiheuttavat haittoja. Ne vaikuttavat tuotteisiin, asiakaskokemukseen ja jopa työtilojen ilman laatuun. Satsaa siis home- tai hiivaongelman ratkaisuun ja estoon ennen kuin on liian myöhäistä.

Hometasoja voi rajoittaa myös myrkyttä

Bakteerien tavoin myös hiivaa ja hometta esiintyy kaikkialla luonnossa. Homeet ja hiivat voivat olla sekä hyödyllisiä että haitallisia. Ne toimivat myös indikaattoriorganismeina ja tärkeinä parametreina mitattaessa hygieniastandardeja. Ovatko sinun yrityksesi hygieniastandardit kohdillaan?

Me TopHygienessä vähennämme pitkällä kokemuksella elintarvikealayritysten tuotantotilojen korkeita hiiva- ja hometasoja. Tarjoamme hyvää, puhdasta ilmaa käyttämällä esimerkiksi ionisaatiota.
Esimerkiksi leipätuotannossa olemme saavuttaneet merkittäviä vähennyksiä home- ja hiivapitoisuuksissa erityyppisillä osastoilla ja leipomoissa. Olemme käyttäneet ionisaatiota hyvin tuloksin esimerkiksi pakkaus- ja jäähdytystiloissa.

Ota yhteyttä »

Laadukkaat tuotteet, hyvinvoivat työntekijät

TopHygiene ei voi taata asiakasyrityksilleen tiettyä mikrobiologista tasoa, mutta voimme takuuvarmasti parantaa mikrobiologista tasoa yhteistyössä asiakkaamme kanssa muun muassa ionisaation avulla. Voimme edistää parempaa tuotantoympäristöä kaikilla alueilla, joilla home ja hiiva ovat haaste. Näin voit täyttää tai jopa laajentaa kestävyysvaatimuksia ja säästää vastaavasti palautustuotteiden ja vaateiden kustannuksia.